En yeni network Marketing Sistemleri

Makalemizde en yeni network Marketing Sistemleri uygulamasını kullanarak en çok kazanan firmalar incelenerek için girişimcilere sunmuştur.

En yeni network Marketing Sistemleri
13.09.2020
91
A+
A-

Network Marketing sürekli büyüyen bir sektör haline gelerek 2017 de 189 Milyar Dolarlık işlem hacmine erişerek dünyanın en hızlı büyüyen sektörleri arasında yerini aldı. Her yıl 100 milyonun üzerinde temsilci sayısı ile sektör gittikçe büyürken milyonlarca insanın kendi işlerini kurmasına da olanak sağladı. Kesinlikle yasal olan ve Türkiye’de de gittikçe hacmini genişleten Network Marketing sektörünün pazar lideri ise ABD. En yeni network Marketing Sistemleri elbette ki tamamen yasaldır.

Piramit şeklinde ilerleyen bu hiyerarşik düzen en üsttekinin kazanmasına olanak sağlarken dallanan ve aşağılara doğru inildikçe azalan bir gelir yapısına sahip. Birçok farklı özelliği ve riski de beraberinde getiren bu yapının başarı oranı pek yüksek değil. Network Marketing ile satış firmanızı kurmak ve buradan gelir kazanmak istiyorsanız bu durumları göze alıp dikkatli şekilde ilerlemelisiniz. Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de bu kolay bir şey değil.

Network Marketing Nedir?

Network marketing satış seçenekleri arasından doğrudan bir satış olup gelişmiş versiyonları birçok devlet büyüğü ve başarılı iş adamları tarafından kullanılmaktadır. Bu sistem kaliteli bir hizmet ile birçok insana ek veya ana gelir olarak destekte bulunmaktadır. Ayrıca sadece üreticiler için değil tüketicilerinde bu sistemi kullanması kendi faydalarına olur. En yeni network Marketing Sistemleri olarak ülkemizde en çok kullanılan iki seçenek vardır.

Network Marketing Sistemleri

Network Marketing’de sistemler oldukça çeşitlidir. Dünya genelinde çoğunluk olarak kullanılan sistemler arsında Binary Sistem, Breakaway Sistem, Unilevel Sistem, Matrix Sistem ve Hybrid Sistem gibi sistemler vardır. Bu sistemleri olduğu gibi kullanmak ya da kendi sisteminize göre şekillendirmek gibi seçenekler sizin imkanlarınız dahilinde bulunuyor. Bu şekilde özelleştirmeler yaparak daha verimli sistemler elde etmeniz mümkün. En yeni network Marketing Sistemleri olarak ülkemizde de en çok kullanılan iki kazanç sistemi Binary Sistem ve Unilevel Sistem olarak adlandırılır.

Binary Sistem Nedir?

En yeni network Marketing Sistemleri ‘den olan Binary Sistem iki farklı kısımdan oluşur. Sisteminize yeni bir üye katacağınız zaman üyeyi direkt kendinize bağlayamazsınız. Üyenizi bu iki farklı yoldan birine bağlamak zorundasınız. Yollar arasındaki eşitlik ve hacim sizin sisteminizin daha sağlıklı çalışması için önemli bir noktadır.

Binary sistemindeki diğer özellikler:

  • Sponsor
  • Eşitlik
  • Satış dengesi

Sponsor

Sponsor her yeni bir kullanıcının alt yollara inmesiyle kazanılan gelirdir. Sponsor geliri yüzdelik olarak hesaplanır.

Eşitlik

Binary sisteminin iki yol kısmında da sayı dengesi olduğu zaman kazanılan gelirdir. Denge oldukça önemlidir.

Satış dengesi

Binary sisteminin her iki yolunda da satış hacmi dengesi oluştuğunda kazanılan gelirdir. Alt yollardaki kişilerin satış hacmine göre gelir elde edilir.

Unilevel Sistem Nedir?

Unilevel sistem son zamanların network Marketing Sistemleri arasında gelmektedir. Unilevel sistemi adaletli ve gelir elde edilmesi kolay olan marketing sistemlerinden biridir. Sistemde bir kişi altına sınırsız sayıda yeni üye eklenebilir ve dallanma şeklinde bu işlem devam eder. Yeni üye direk olarak kendi alt yoluna bağlanarak devam edilebilir.

Bu sistem hem En yeni network Marketing Sistemleri arasında bulunup hemde en avantajlı sistemlerden biridir. Sınırsız sayıda üye eklenebilmesi sayesinde ve doğrudan bu üyelerin yola bağlanması ile müşteri ve gelir dağılımı da gittikçe artar.

Network Marketing Sistemleri ile 2019-2020 yılları arasında en çok kazanan firmaların sıralaması:

  • Amway
  • Avon Products Inc.
  • Herbalife
  • Infinitus
  • Vorwerk
  • Natura
  • Nu Skin
  • Coway
  • Tupperware
  • Young Living
  • Oriflame

Bu firmalar en yeni network Marketing Sistemleri uygulamasını kullanarak en çok kazanan firmalar arasına girmiştir. Hiyerarşi mantığı ile çalışan bu sistemleri birçok farklı sektörde görebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Girişim Haber @ 2020