Unity Ders Videoları Artık Ücretsiz

Unity oyun motorunun sahibi Unity Technologies, oyun geliştiricisi olmak isteyenlere bugün çok güzel bir haber verdi. Yapılan resmi …

Unity Ders Videoları Artık Ücretsiz
13.06.2020
72
A+
A-

Dünyanın önde gelen Unity oyun motorunun sahibi Unity Technologies, oyun geliştiricisi olmak isteyenler için Unity Ders Videoları için şık bir hamlede bulundu.  Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre Unity Learn Premium’da yer alan yüzlerce saatlik ders videoları artık kalıcı olarak tamamıyla ücretsiz oldu.

Unity Ders Videoları için Unity’den müthiş adım

Unity Premium dersleri ilk olarak geçtiğimiz Mart ayında COVID-19 salgını sebebiyle ücretsiz hale getirilmişti. Ücretsiz dönemin ise sadece üç ay süreceği bildirilmişti ancak Unity Premium videoları tekrar ücretli hale getirmek yerine burada çok daha şık bir harekette bulunarak  tüm ders videoları sınırsız bir şekilde ücretsiz yapma kararı aldı. Şu an 350 saatten fazla Unity Premium içerik şu anda Unity Learn’de oyun geliştirmek isteyen girişimcilerin kullanımına açılmış durumda.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Unity Technologies,”COVID-10 salgını dünya genelinde milyonlarca insanın işini kaybetmesine de sebep oldu. Oyun sektöründe topluluğumuzda da birçok insanın bu durumdan etkilendiğinin farkındayız. Topluluğumuzda yer alanlar için yeni iş olanakları için birçoğumuzun hızlı bir şekilde yeteneklerini yenilemesi ve geliştirmesi gerekiyor.” ifadelerini kullanıldı.

Unity’nin premium derslerinde hemen her konu hakkında öğretici dersler yer alıyor. Dersler arasında programlama, modelleme, animasyon, ışıklandırma, ses, doku ve kaplamalar ve optimizasyon gibi oyun geliştirmek için gerekli tüm önemli noktalarına değinen video dersleri yer alıyor. Oyun geliştirme sektöründe yer almak, oyun geliştirme sektörüne girmek ya da oyun geliştirme işlerine yeni başlıyorsanız veya kendinizi geliştirmek istiyorsanız gerçekten de kullanışlı kütüphaneyi ziyaret etmeniz önerilir.

Unity oyun motoru şu anda özellikle de bağımsız yapımcılar tarafından sık kullanılan ve oldukça popüler bir oyun motoru. Unity ile PC, konsollar veya mobil platformlar için 2 boyutlu veya 3 boyutlu oyunlar geliştirebilme özelliklerine sahip. Tasarladığınız oyun için kazancınız 100 bin doları geçmediği müddetçe oyun motoru için Unity şirketine herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Unity Oyun Motoru

Unity, öncelikli olarak bilgisayarlar, konsollar ve mobil cihazlar için video oyunları ve simülasyonları geliştirmek için kullanılan ve Unity Technologies tarafından geliştirilen çapraz platform bir oyun motorudur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Girişim Haber @ 2020